Espanya espera tenir els certificats digitals de vacunació al juny

La ministra d’Exteriors diu que aquest document permetrà “un retorn a la mobilitat de forma segura i ordenada”

El certificat de vacunació busca reactivar la indústria turística

La ministra d’Afers Exteriors, Arancha González Laya, ha assegurat aquest dimarts que “si tot va bé, com a molt tard tindrem el certificat de vacunació al juny”.

En una entrevista a Onda Cero, González Laya ha subratllat que aquest document permetrà “un retorn a la mobilitat de forma segura i ordenada”. També ha dit que “no se li prohibirà” la mobilitat a qui no estigui vacunat, però ha admès que “tindrà mes limitacions”.

El certificat de vacunació va ser una iniciativa acordada pels líders europeus el mes passat que busca que es puguin reactivar els viatges turístics el proper estiu sense que aquests impliquin una propagació del coronavirus.

(Visited 60 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari