Empitjoren els indicadors de la pandèmia a les portes de Setmana Santa

Baixa la pressió hospitalària, però les UCI sumen dos pacients més en les últimes 24 hores

El Procicat flexibilitza algunes mesures

La pandèmia no cessa a Catalunya. Segons les dades facilitades aquest dijous pel Departament de Salut, el risc de rebrot ha passat dels 208 punts als 212 i la velocitat de propagació del virus d’1,08 a 1,09. Pel que fa al primer indicador, és important remarcar que a partir dels 200 les xifres indiquen un risc molt elevat que l’epidèmia es descontroli.

Així mateix, la conselleria ha notificat un augment de pacients amb covid-19 a les UCI (+2) malgrat un descens de malalts al conjunt dels hospitals catalans (-15). En aquest sentit, actualment romanen hospitalitzats 1.378 malalts, dels quals 420 es troben a les unitats de crítics.

Per altra banda, en les darreres vint-i-quatre hores s’han notificat 1.889 positius (aquest dimecres se’n van diagnosticar 1.789) i 16 defuncions (ahir, 17). Des de l’inici de la pandèmia, s’han comptabilitzat 589.173 contagis i 21.207 morts.

Pel que fa a la campanya de vacunació, 692.801 persones s’han posat la primera dosi (+22.538) i 380.908 la segona (+22.384).

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.