Augmenten els desplaçaments en el primer cap de setmana sense el confinament comarcal a Catalunya

780.000 vehicles han entrat i sortit de l'Àrea Metropolitana de Barcelona les últimes hores

780.000 vehicles han entrat i sortit de l’Àrea Metropolitana de Barcelona les últimes hores, en aquest primer cap de setmana sense confinament comarcal a Catalunya. Això són 25.000 vehicles més que fa una setmana, una xifra que representa gairebé un 4% més de mobilitat, i que podria incrementar durant aquest dissabte, fins a arribar als 900.000 que preveia la Generalitat.

Desplaçaments, però, que només es poden fer, tal com recorda el Govern, amb la bombolla de convivència.

Des d’ahir divendres, els Mossos han desplegat 400 controls de trànsit a tot el país. Interior recomana portar el certificat d’autoresponsabilitat i algun document que acrediti que les persones que viatgen al cotxe són convivents. També hi haurà controls als accessos dels parcs naturals per evitar aglomeracions.

La resolució actual del Procicat, que permet la mobilitat fora de la comarca amb bombolles de convivència, està vigent fins diumenge de la setmana que ve, el dia de Rams. I la Generalitat llença un ultimàtum de cara la Setmana Santa. Avisa que si empitjora la pandèmia podrien endurir-se una altra vegada les restriccions.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.