La pandèmia continua desinflant-se a Catalunya

El risc de rebrot baixa fins als 189 punts, i la velocitat de propagació del virus es manté a 0,92

Empitjoren els principals indicadors de la covid-19
Milloren els indicadors de la covid-19

Els indicadors de la covid-19 continuen millorant a Catalunya, segons les dades facilitades pel Departament de Salut. En aquest sentit, han baixat els pacients ingressats als hospitals (-33) i a les UCI (-6). Actualment romanen hospitalitzats 1.470 malalts (no es baixava dels 1.500 ingressats des de mitjans de desembre), dels quals 465 es troben a les unitats de crítics.

Pel que fa als indicadors epidemiològics, el risc de rebrot ha passat dels 196 als 189 punts. Tot i estar encara una mica lluny dels 100 punts, xifra a partir de la qual es considera que hi ha un risc alt que l’epidèmia es descontroli, feia 3 mesos que aquest marcador no es trobava per sota dels 200 punts. Per la seva part, la velocitat de propagació del virus es troba a 0,92 com aquest dijous. Això vol dir que, de mitjana, 100 persones en contagien a d’altres 92.

D’altra banda, en les últimes hores s’han diagnosticat 1.452 positius (aquest dijous se’n van notificar 1.617) i 26 defuncions (ahir, 26). Des de l’inici de la pandèmia, s’han registrat 572.278 contagis i 20.982 morts.

Quant a la campanya de vacunació, 628.949 catalans s’han posat la primera vacuna (+13.788), mentre que 228.808 han rebut la segona (+8.473).

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.