Estudiants bloquegen l’accés a la UAB pel 8-M

Un tall a la Meridiana o pintades de lila a les entrades de la seu de CCOO són altres accions reivindicatives que han tingut lloc aquest matí

Un centenar d’estudiants universitaris han bloquejat aquest dilluns al matí l’accés a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) com acció de suport a la vaga feminista. Els concentrats, que han passat la nit al campus universitari, han col·locat contenidors per barrar el pas a la gent als principals accessos, tant per carretera com a través de l’estació de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC).

A la vegada, desenes d’estudiants es manifesten actualment pels carrers del centre de Barcelona. La mobilització ha estat convocada per diversos sindicats d’estudiants i porta el lema “Per una educació feminista”.

Un tall a la Meridiana, el bloqueig d’una oficina del BBVA al barri barceloní de Gràcia o pintades de lila als accessos de la seu de CCOO de Catalunya són altres accions reivindicatives que han tingut lloc aquest matí en el marc de la vaga feminista.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.