Avís a Laporta: “No pot posar el Barça al servei de la independència”

El ministre de Cultura i Esports del govern espanyol, José Manuel Rodríguez Uribes, ha llançat l'advertència

El ministre de Cultura, José Manuel Rodríguez Uribes, ha advertit aquest dilluns al nou president del Barça, Joan Laporta, que farà “malament” si posa el club al servei de la independència de Catalunya.

En un esmorzar informatiu el titular de la cartera de cultura espanyola ha indicat que s’ha de felicitar Laporta per la victòria i ha afegit que cal treballar “entre tots” perquè “l’esport a Espanya segueixi essent el que és”. En aquest sentit ha subratllat que el futbol “com a buc insígnia” és “marca Espanya”, i ha afirmat que quan es viatja pel món, tothom coneix “Real Madrid i Barça”.

Per això, a preguntes periodístiques de si tem que Laporta posi el club al servei de la independència, Rodríguez Uribes ha dit que faria “malament” i ha indicat que, en tot cas, el govern intentarà “despolititzar i parlar de futbol”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

1 comentari a “Avís a Laporta: “No pot posar el Barça al servei de la independència””

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.