Creix la velocitat de transmissió de la covid-19 a Catalunya

Aquest dimarts hi ha cinc ingressats més a les UCI catalanes per coronavirus

Coronavirus

Les dades facilitades aquest dimarts pel Departament de Salut indiquen que hi ha un augment de la velocitat de transmissió de la covid-19 a Catalunya, amb un indicador de 0,99 el que suposa quatre centèsimes més de les dades d’aquest indicador (Rt) d’ahir dilluns.

Les dades de Salut també indiquen un increment lleuger del risc de rebrot de la malaltia (EPG), amb un índex de 268, quatre punts per sobre de l’índex de rebrot d’ahir que estava situat en 263. Destacar que quan aquest índex se situa per sobre de 100 indica que la situació sanitària és de risc alt.

Salut també informa que Catalunya té avui 1.973 pacients ingressats per covid-19 en centres hospitalaris, el que implica un descens de 56 pacients dels quals hi havia aquest dilluns. D’aquests ingressats n’hi ha 593 a les UCI, el que implica un augment de cinc pacients en les darreres 24 hores.

(Visited 138 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari