Vuit detinguts més durant els aldarulls per l’empresonament de Hasél

Cessen les fogueres i els saqueigs massius de comerços en la sisena nit de protestes

Un encaputxat llança una bossa d'escombraries contra la comissaria de la Via Laietana
Un encaputxat llança una bossa d'escombraries contra la comissaria de la Via Laietana

Els Mossos d’Esquadra han detingut vuit persones aquest diumenge, durant la sisena nit consecutiva de mobilitzacions de protesta i aldarulls a Catalunya per l’empresonament del raper Pablo Hasél. En total, la xifra de detinguts des de l’inici les protestes puja fins als 129.

La darrera xifra de detencions és sensiblement inferior a la de dissabte, quan 35 persones van ser detingudes. A més, la passada nit no s’han produït saqueigs massius en comerços ni s’han encès grans fogueres, a diferència de les anteriors nits amb aldarulls.

Cinc dels detinguts la passada nit estan acusats d’haver robat amb força una botiga de roba del Passeig de Gràcia de Barcelona i els altres tres, d’atemptat contra agents de l’autoritat, segons el balanç dels Mossos, que també informa que set agents van resultar ferits lleus i dos van ser traslladats a hospitals.

El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) va atendre 11 persones a Barcelona, deu de les quals en estat lleu i una en estat menys lleu, i es van realitzar tres trasllats a centres sanitaris.

 

(Visited 75 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari