Julia Otera anuncia que té càncer

Estarà un temps de baixa per sotmetre's a tractament

Julia Otero ha anunciat aquest dilluns que té càncer i que s’allunya de la ràdio durant un temps per sotmetre’s a tractament oncològic. La periodista de 61 anys, s’ha sincerat en el seu programa d’Onda Cero: “Dimarts passat en un control rutinari, d’aquests que tots ens hem de fer, va arribar la sorpresa. En un raconet van aparèixer cèl·lules egoistes, com els hi diu el doctor López Otín“, ha explicat ella mateixa en antena.

“La paraula càncer fa por, però estic aprenent a pronunciar-la en primera persona des de fa sis dies. No és fàcil, però aquí estem. A les coses se les ha de dir pel seu nom”, ha explicat.

Otero estarà de baixa uns mesos, però és positiva i anuncia que tornarà aviat: “Estaré fora una mica de temps, una mica fora de combat, però no molt… Uns pocs mesos. El meu oncòleg diu que entre quimioteràpia i quimioteràpia em puc deixar de ximpleries i venir a la ràdio a molestar-vos una mica i això és el que penso fer. Amenaço de fer-ho quan pugui”.

L’admirada periodista ha volgut aprofitar el missatge per enviar ànims a tots aquells que estan vivint el mateix que ella: “Hi ha milers de persones que estan passant pel mateix. Que sapigueu que ara sí que sé exactament què se sent i us dic una cosa, si la ciència envia un robot a Mart que arriba a l’hora prevista i el dia previst, com no hem de superar això? Doncs vinga, un petó a tots i recordeu que l’estima i la bondat són sempre el millor pronòstic”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides