Quin candidat del Barça rep més atacs polítics?

Toni Freixa

A mesura que la campanya va definint estratègies i favorits l’entorn del Barça s’agita i es transforma. El candidat emergent Toni Freixa, que amb claredat s’està desmarcant de Víctor Font i es perfila com l’únic que li pot discutir la presidència a Joan Laporta, comença a conèixer com les gasta aquest activisme polític que ja va fer fora a Josep Maria Bartomeu mesos enrere, a finals d’octubre, i ara veu perillar els seus plans de conduir a la presidència a un candidat independentista com Joan Laporta, al qual aquest aparell sobiranista secunda directament des de Waterloo.

Un portal web afí com és viaempresa.cat ha dirigit una primera andanada contra Freixa. Es dona el cas que aquest mitjà rep ajudes directes de la Generalitat i està dirigit i integrat per periodistes que s’han format en mitjans d’inequívoc signe independentista i políticament aliats.

Les consignes rebudes, segons es desprèn dels escrits, exigeixen disparar a l’embalum atribuint-li l’etiqueta de ‘continuista’ de l’anterior junta per a erosionar la seva imatge. El punt de partida és l’anàlisi del seu programa i de les solucions econòmiques i financeres d’acord amb una intervenció de Toni Freixa en el CECOT de Terrassa on específicament se li va preguntar pels seus plans de recuperació.

Com que viaempresa.cat no va trobar un punt feble ni motiu per a desqualificar-lo es va dedicar en el seu article a tergiversar les respostes, inventar-se arguments i emfatitzar aquesta consigna rebuda de continuista com a arma ‘letal’. Mal intent perquè el 2015 Feixa va presentar una candidatura pròpia en contra de Josep Maria Bartomeu, del qual s’havia distanciat al final del seu mandat després de la dimissió de Sandro Rosell. El que demostra aquest atac és que Freixa està creixent des d’aquesta posició de ferma defensa de la independència del club de tots els poders polítics, econòmics i mediàtics.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides