JxCat no deixa que Quim Torra parli

L’expresident Quim Torra no milita a JxCat. És una decisió que va prendre quan estava en el càrrec, per distanciar la institució del procés de refundació del seu espai polític. Però és evident que el seu lligam amb JxCat i amb la seva candidata, Laura Borràs, és més que estret.

És per això que es va posar a disposició del partit fa setmanes per fer campanya tant com fes falta. Per a sorpresa seva, però, la formació va preferir amagar-lo durant la primera meitat de la campanya. No va ser fins al cap de setmana passat que va fer aparició en els actes de Laura Borràs, i fonts del partit afirmen que no tindrà gaires intervencions més al seu costat. Ells deuen saber per què.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides