A quin programa de TV3 consideren frívol que els comuns usin música rap en campanya?

Jordi Gi y Patrycia Centeno, al programa 'Tot es mou', de TV3, el 5 de febrer

Al Tot es mou. El passat divendres 5 de febrer, Patrycia Centeno, especialista en comunicació no verbal, i Jordi Gil, redactor del programa que presenta Helena García Melero de dilluns a divendres, van coincidir que l’ús de música rap per part dels comuns durant la campanya electoral és una ‘frivolitat’. Així ho van afirmar tots dos i ho van raonar dient que fer servir un rap, “és una provocació perquè de rapers amb problemes amb la justícia n’hi ha uns quants ara”, en paraules de Gil. Centeno va dir que “el context coincideix perquè hi ha un raper al nostre país, a casa nostra, a punt d’entrar a la presó”. Es referia a Pablo Hasel. “Hi ha gent que s’ha sentit ofesa i sembla que s’estigui frivolitzant amb una cosa tant greu com aquesta”, va afegir. Finalment, el redactor de Tot es mou va recordar que un altre raper, Valtonyc, està a Brussel·les.

En la mateixa secció, Patrycia Centeno va acusar els socialistes de “infantilitzar” l’electorat. Ho va argumentar a partir d’una imatge de la sessió virtual en què van participar el candidat socialista a presidir la Generalitat, Salvador Illa, i el president de la Generalitat valenciana, Ximo Puig. Per ella, que Puig aparegués en una gran pantalla i que Illa se l’escoltés des de darrere d’una taula comporta, segons els seus coneixement de comunicació no verbal, que “es rebaixa el nivell intel·lectual de la campanya i, a vegades, resulta insultant”.

Patrycia Centeno cobra 1.800 euros cada quatre mesos per les seves intervencions setmanals al Tot es mou. També col·labora al programa Estat de gràcia, de Catalunya Ràdio. Allí cobra 4.400 euros per temporada.

(Visited 1.709 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari