Quin presentador de TV3 promociona el darrer llibre de Jordi Cuixart?

Llibres que ha comprat Toni Cruanyes per Reis

Toni Cruanyes. El proper dia 20 farà set anys que presenta el Telenotícies vespre de TV3. El passat dijous dia 7 va penjar al seu compte d’Instagram una fotografia acompanyada del text ‘Els meus Reis lletraferits’. A la fotografia s’hi veuen tres llibres. Un és El polsim màgic, escrit per Jordi Cuixart amb i·lustracions d’Oriol Malet. És el quart llibre que escriu el president d’Òmnium Cultural des de que va ser privat de llibertat per la seva implicació en la convocatòria de la manifestació que va intentar evitar el registre de la seu del departament d’Economia i Finances el 20 d’octubre de 2017. El polsim màgic només té 32 pàgines, l’ha publicat l’editorial Comanegra amb el suport d’Òmnium Cultural, entitat a la qual van a parar els beneficis obtinguts per la seva venda. Costa 14,90 euros.

Els altres dos llibres que apareixen a la foto que Cruanyes va pujar a Instagram són La casa de foc, de Francesc Serés, director de l’àrea de Creació de l’Institut Ramon Llull, adscrit a la Generalitat, i No diguis res, de Patrick Radden Keefe, un exercici de memòria històrica sobre les accions del grup terrorista de l’IRA.

Cuixart presenta el seu llibre com “un conte dedicat als fills de tots els empresonats per motius polítics, religiosos,de gènere o de consciència, que lluiten per la democràcia, els drets i les llibertats” i afirma que “la presó té efectes físics i emocionals per als més petits; en el cas dels presos polítics s’està vulnerant sistemàticament el dret superior del menor, privant-los de poder créixer amb el seus pares”.

Toni Cruanyes és un veritable influencer a les xarxes socials. El seu Instagram té 127.000 seguidors.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.