Salvador Illa dona demà el tret de sortida a la seva campanya amb un acte ‘on line’ amb militants

L’independentisme intransigent mobilitza el seu equip a les xarxes socials per atacar el candidat socialista a la presidència a la Generalitat

Salvador Illa, a la seu central del PSC, en l'acte en què se'l va nomenar candidat a la presidència de la Generalitat

El nomenament del ministre de Sanitat, Salvador Illa, com a candidat del PSC a la presidència de la Generalitat ha causat nerviosisme entre els sectors independentistes més intransigents, que immediatament han posat en marxa contra ell el seu equip habitual de bots i tuitaires agressius. Un dels primers en posar mans a l’obra ha estat Antonio Baños, ex-diputat de la CUP i tertulià habitual de TV3 i Catalunya Ràdio. La seva primera reflexió a Twitter després del nomenament d’Illa com a candidat va ser qualificar-lo com un “homenet que mai ha treballat al món real”. Illa, com ha fet fins ara, no ha replicat els insults que ha rebut i demà posarà en marxa la seva campanya amb un acte virtual amb militants del partit que es podrà seguir per Youtube a partir de les 12 del migdia i en el qual l’acompanyarà el primer secretari del partit, Miquel Iceta.

En l’ideari que circula per les xarxes per intentar desprestigiar Salvador Illa hi apareixen arguments com imputar-li la responsabilitat de les morts que s’han produït a Espanya per la pandèmia de la Covid-19 o criticar que assistís a la manifestació multitudinària que hi va haver a Barcelona, el 8 d’octubre de 2017, contra la pretensió de proclamar la independència de Catalunya en base al referèndum celebrat una setmana abans.

Aquest 2021, Illa només ha penjat dos missatges a Twitter. En el primer explicava que havia donat la benvinguda al nou any veient les campanades narrades per l’influencer Ibai Llanos i en l’altre ha recordat que amb l’estrena del 2021 ha entrat en vigor l’exempció de copagament farmacèutic per col·lectius vulnerables com les persones amb prestació econòmica per tenir fills o menors al seu càrrec, els pensionistes amb rendes baixes i els menors d’edat amb un 33% o més de discapacitat.

 

(Visited 252 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari