La CCMA paga 10.500 euros extra al tàndem format per Jair Domínguez i Lluís Jutglar (Peyu)

Laura Rosel inclou a ‘El matí de Catalunya Ràdio’ una secció de la parella de col•laboradors de l’emissora i de TV3 en la qual saluden l'audiència dedicant “un bon dia de merda”

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) ha afegit 10.500 euros als 387.111,80 que paga, aquest 2020, al tàndem format per Jair Domínguez i Lluís Jutglar (Peyu) per les seves intervencions als programes de Catalunya Ràdio i TV3 en què apareixen. Aquests 10.500 euros extra corresponen a un contracte firmat el passat 11 de novembre i que té una durada d’11 mesos. El contracte de la CCMA s’adjudica a Lluís Jutglar per “intervencions com a especialista en humor al programa El matí de Catalunya Ràdio durant la temporada”. El cert és, però, que les intervencions al programa que dirigeix i presenta Laura Rosel les fa sovint Jair Domínguez. Dels quatre dies de la setmana passada en què es va emetre aquesta secció –el dia 8 no n’hi va haver-, Domínguez la va protagonitzar en tres ocasions.

La secció dura un minut o menys, està enregistrada i s’emet poc abans de les 8 del matí. Consisteix a dedicar “un bon dia de merda” a qui Jair o Peyu consideren oportú, tant poden ser les persones que no posen l’intermitent quan condueixen, les que sempre es queixen del temps que fa o el Rei emèrit.

Els programes que la parella Jair-Peyu fan a TV3 i Catalunya Ràdio són Bricoheroes i El búnker. Pels 20 capítols de Bricoheroes, una mena de programa de bricolatge, que s’emet pel canal de youtube de TV3, la CCMA va pagar 247.133,80 euros segons consta en el contracte firmat el passat 15 de juliol entre aquest ens i El Corral de l’humor. El Corral de l’humor és la productora creada a Gurb per Lluís Jutglar, ara fa quatre anys, per facturar els seus treballs.  Aquesta productora també ha facturat els 139.978 euros que li va pagar la CCMA, segons el contracte datat el 4 d’agost, per la realització del programa El búnquer a Catalunya Ràdio, la temporada 2020-2021. S’emet de dilluns a divendres, de 10 a 11 de la nit, i el presenten Jair Domínguez, Lluís Jutglar i Neus Rosell.

Jair Domínguez apareix a TV3, també de dilluns a divendres, al programa Està passant, que s’emet entre les 20:15 i les 21 hores, just abans del Telenotícies vespre. Aquest programa, que realitza la productora Minoria Absoluta, que presideix Toni Soler, s’ha negat a comunicar a la CCMA quant cobren els seus col·laboradors, malgrat les peticions que han fet reiteradament els diferents grups polítics de l’oposició a la Comissió de Control d’aquest organisme.

L’oposició ha criticat sovint les intervencions de Domínguez als programes en què participa. En un de novembre de Bricoheroes va cridar “puta Espanya!” i en un altre d’El búnker es va presentar vestit amb una samarreta estelada, tal i com es pot veure en el vídeo penjat a la web de la CCMA. A twitter ha qualificat de “borratxa” la periodista Anna Grau i de “idiota” la politòloga Astrid Barrio o ha dit que l’importa “una merda” a Espanya i que li alegraria la tarda que cremessin alguns contenidors. A les queixes de l’oposició, la CCMA ha respost donant-li cada temporada més diners i protagonisme a TV3 i Catalunya Ràdio.

(Visited 3.961 times, 1 visits today)

avui destaquem

1 comentari a “La CCMA paga 10.500 euros extra al tàndem format per Jair Domínguez i Lluís Jutglar (Peyu)”

  1. I on és el problema? Només faltaria que després d’haver de sentir comentaristes retrògrads d’idees feixistes (que també són pagats per TV3) no pogués sentir opinions que si em representen…

    Respon

Feu un comentari