Miquel Curanta, director de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC). L’11 de novembre va manifestar el seu suport a Laura Borràs en la seva cursa cap a la Presidència de la Generalitat, després que anunciés la seva candidatura a les eleccions primàries que celebrarà JxCat. Poques hores després que Borràs fes aquest anunci, Curanta va penjar a la xarxa el vídeo en què ho donava a conèixer acompanyat del comentari següent: “Quant més alt vola una dona, mes petita la veuen els que no saben volar. Endavant Laura Borràs”. I, a més, hi posava l’etiqueta @LauraBorras i un parell de braços forçuts.

El missatge de Curanta a twitter anterior a aquest anunciava que l’endemà s’obriria una línia d’ajuts de 4,7 milions d’euros per a teatres, cinemes i sales de música que han hagut de tancar el novembre com a conseqüència de la pandèmia. Abans ja s’havien obert dues línies de subvencions. El seu missatge posterior al del suport públic a Laura Borràs era una captura de pantalla de la reunió telemàtica que va mantenir, juntament amb la consellera de Cultura, Àngels Ponsa, amb dos directius de la Federació de productores audiovisuals PROA. En total, l’ICEC repartirà 17,2 milions d’euros i facilitarà 10 milions d’euros en crèdits a les empreses del sector cultural català afectades per la crisi de la Covid-19.

Miquel Curanta dirigeix l’ICEC des del novembre de 2018 i explica al seu perfil de twitter que és de Pals i que “tinc molt sentit de l’humor perquè no el gasto”. També hi diu que “les opinions només son meves”. Els diners que reparteix des de l’Institut Català d’Empreses Culturals són de tots els catalans, molts dels quals no votaran Laura Borràs per més que sigui una dona i voli molt alt.