El Homrani: “No em vaig plantejar dimitir”

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies assegura que els “encerts i les errades són col•lectius"
Chakir el Homrani

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, ha assegurat que no s’ha plantejat dimitir en cap moment i ha remarcat que si considerés que “aquesta fos la millor opció per reforçar l'àmbit del Treball i dels Afers Socials ho faria, però en aquest moment el que pertoca és treballar i treballar".

En una entrevista a TV3, el Homrani ha justificat els cessaments de l’exsecretari general de Treball, Afers Socials i Famílies, Josep Ginesta, i de l’exsecretari d’Afers Socials i Famílies, Francesc Iglesies, adduint que “pertocava fer una renovació” i “reforçar el Departament”.

Així mateix, ha assenyalat que “els encerts i les errades són col·lectius” i que “assumir responsabilitats significa prendre decisions”. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides