La Fiscalia investiga l’assetjament a la treballadora d’una fleca per no atendre en català

Obre diligències per un presumpte delicte de coaccions amb l'agreujant d'incitació a l'odi
Les clientes que van increpar la treballadora d'un establiment de Viva
Les clientes que van increpar la treballadora d'un establiment de Vivari

El cas de la dependenta d'una fleca-cafeteria de Barcelona que va ser increpada per unes clientes perquè no les atenia en català és objecte d'una investigació de la Fiscalia de la capital catalana, que ha obert diligències per un presumpte cas d'assetjament, segons ha publicat El Mundo.

La treballadora, d'un establiment de la cadena Vivari a l'avinguda Meridiana, va ser increpada per dues dones que li van demanar insistentment el full de reclamacions, i va gravar-les amb el mòbil mentre discutien.

Una d'aquestes clientes li va dir que elles també la gravaven encara que estigués treballant: "M'importa una merda, tia. Si estàs aquí, a aprendre català". "Jo no sé què feu aquí, con lo grande que es Espanya. I feixista. Gran i feixista", va dir l'altra.

Les imatges es van viralitzar a les xarxes, juntament amb la direcció de l'establiment, i alguns grups d'ultranacionalistes catalans, mostrant l'emblema "Catalunya catalana", es van concentrar al davant per exigir l'acomiadament de la treballadora, que va rebre el suport d'entitats i partits constitucionalistes.

Ciutadans, en concret, va portar els fets a la Fiscalia per un presumpte delicte de coaccions amb l'agreujant d'incitació a l'odi, afegeix la mateixa informació. El cas es troba en mans del servei contra l'odi i la discriminació del Ministeri Públic.

(Visited 43 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari