El sumari de Volhov diu que Voltas va escriure el llibre de Junqueras i Rovira

Segons la transcripció d'una conversa, el periodista i editor català hauria fet de 'negre' i escrit 'Tornarem a vèncer'
Fragment del sumari del cas Volhov
Fragment del sumari del cas Volhov

En una conversa reflectida en el sumari del cas Volhov, en què hi apareixen l'exconseller d'ERC, Xavier Vendrell, i el periodista Eduard Voltas, s'indica que el segon hauria escrit el llibre Tornarem a vèncer en lloc del líder d'Esquerra, Oriol Junqueras, i de la seva número dos, Marta Rovira. Del text se'n desprèn que el mateix Voltas hauria reconegut haver fet de negre dels polítics, però que no estaria disposat a reconèixer-ho públicament perquè, donada la seva condició d'opinador i analista, "quedaria com el cul" que es descobrís.

El text també diu que el periodista Quico Sallés hauria preguntat a Voltas si és certa la seva autoria del llibre i aquest li hauria negat, com també ho hauria fet l'editorial a Andreu Barnils. També s'indica que Rovira hauria donat instruccions de guardar "silenci absolut".

El cas Volhov investiga el suposat destí irregular de subvencions públiques entorn d'entitats i empresaris independentistes.

En el mateix fragment del sumari, s'indica que "Martí del diari Ara" va informar Vendrell de la sortida de la segona part de Revolta catalana de Jordi Borràs, i que hi ha un "compromís" amb l'Ara i Borràs d'enviar un exemplar a les escoles.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides