A Quim Torra se li acaba l’agenda ‘institucional’

El xoc emocional que van voler generar els independentistes amb la inhabilitació de Quim Torra victimitzant la seva figura implicava seguir passejant el seu cadàver polític pels actes públics per allargar l’efecte. Així, fruit del pacte entre JxCat i ERC, es va permetre a Quim Torra assistir –i a vegades intervenir i fer veure que els presidia– en els actes que ja tenia compromesos a la seva agenda.

Però, tal com ja s’havia explicat en diverses ocasions, Torra tenia el mal costum de tancar l’agenda molt pocs dies abans, i se sotmetia a nombroses variacions en els seus compromisos. És per això que, després dels primers dies apareixent per tot arreu, ara Pere Aragonès ja no té cap obligació ni cap compromís de convidar-lo o cedir-li protagonisme. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides