Eduard Pujol: “M’acusen falsament i ho podré demostrar”

Reprodueix vídeo

L’exportaveu i exdiputat de JxCat al Parlament de Catalunya, Eduard Pujol, que va deixar fa una setmana l’acta de diputat a la cambra catalana i va ser suspès de militància a Junts, el partit presidit per Carles Puigdemont, per presumptes acusacions d’abusos sexuals, ha defensat en un vídeo la seva innocència i ha assegurat que ho podrà demostrar: “Sóc innocent del que se’m pretén acusar i ho demostraré, n’estic segur. Mai no he abusat de cap dona, ni de ningú. Mai no he comès cap acte d’assetjament sexual. Mai”.

Pujol, que considera que qui l’acusa ho fa amb un “interès espuri i per despit”, ha anunciat que iniciarà “accions contra les persones” que l'inculpin d’haver comès “un fet delictiu” tot assegurant que "m'acusen falsament i, per tant, ho podré demostrar". “Seré implacable”, ha avisat.

L’exdirigent de JxCat també ha dit que se sent "indefens davant d’unes acusacions greus i falses” i ha lamentat que se l’hagi condemnat “abans ni tan sols d’escoltar-me”. “S'ha danyat la meva imatge i s'ha fet mal als meus i penso especialment en la meva família”, ha afegit.

“Desconec les motivacions que hi pot haver darrere de les persones per difamar de manera gratuïta i sense escrúpols la imatge de la gent”, ha afirmat Pujol, que ha volgut recordar que no té cap denúncia ni cap procediment judicial obert.

Així mateix, el també exdirector de Rac1 ha defensat que ha practicat “sempre la tolerància zero amb l’assetjament sexual i el masclisme” i ha subratllat que és una conducta que “sempre he rebutjat i combatut”. Pujol creu que “el comportament durant la meva llarga trajectòria professional” en el camp dels mitjans de comunicació l’avala i considera, en aquest sentit, que “la gent em coneix”.

Per altra banda, l'exportaveu de JxCat al Parlament ha celebrat tenir “el ple suport de la família, dels amics i de tots els que em coneixen”. “És un suport sense matisos”, ha emfatitzat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Noticias relacionadas

Hoy destacamos

Deixa un comentari

Notícies més llegides