Més de 30 detinguts a Madrid en la tercera nit d’aldarulls contra les restriccions anticovid

També hi ha hagut disturbis a les ciutats de Logronyo i Lleó
Els disturbis a Madrid

Les ciutats de Madrid, Logronyo i Lleó han estat l’epicentre dels aldarulls en la tercera nit de disturbis en localitats espanyoles contra les restriccions decretades per frenar l’expansió del coronavirus.  

A la capital espanyola, un centenar de persones ha cremat contenidors i ha assaltat alguns comerços. El balanç total d’aquesta darrera nit a Madrid és de 33 detinguts i 3 policies amb ferides lleus.

D’altra banda, a Logronyo un grup de protestants ha cremat contenidors, i la policia ha detingut almenys 4 persones i n’ha identificat a d’altres.

A Lleó, desenes de joves encaputxats van tombar contenidors al centre de la ciutat, van provocar destrosses a vehicles, van llançar bengales i van bolcar taules i cadires de terrasses. No s’ha notificat cap detenció.

Des que divendres passat van començar els disturbis contra les restriccions per frenar la propagació del virus, la policia ha detingut més de 60 persones en ciutats espanyoles com Madrid, Barcelona, Logronyo, Burgos, Santander, Vitòria, València, Bilbao o Lleó.  

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides