El PDECat guanya un diputat amb el retorn de Senserrich, en lloc de Torra

L'exportaveu del partit va deixar la política el 2018, quan eren públiques les seves divergències amb Puigdemont
Maria Senserich, portaveu del PDECat
Maria Senserich, portaveu del PDECat

L'exdirigent i exportaveu del PDECat Maria Senserrich reemplaçarà l'expresident Quim Torra com a diputada al Parlament de Catalunya. Així ho han explicat a Efe fonts del partit. Està previst que el canvi es materialitzi a la Cambra catalana la pròxima setmana.

Senserrich va ser diputada de Junts pel Sí en la passada legislatura, també portaveu del PDECat i va arribar a ser membre de la direcció del partit hereu de Convergència, fins que va decidir abandonar la política el setembre de 2018 per iniciar "una nova etapa professional". Eren públiques llavors les divergències amb l'expresident Carles Puigdemont.

El gener, després de la inhabilitació de Torra com a diputat per part de la Junta Electoral Central, l'òrgan administratiu ja va proposar que fos la política d'Igualada qui reemplacés a Torra al Parlament i, de fet, va expedir la seva credencial.

Fonts del PDECat destaquen que tot i la dimissió de Senserrich fa dos anys, ella mai ha deixat de ser associada de la formació. Amb la seva entrada, persona de confiança del president del PDECat, David Bonvehí, la formació demòcrata passarà a tenir cinc diputats al Parlament: Marc Solsona, Lluís Font, Narcís Clarà, Montserrat Macià i la mateixa Senserrich.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides