Fernández Díaz es va assabentar de la Kitchen “per la premsa”

L’exministre ha exculpat Mariano Rajoy i María Dolores de Cospedal de qualsevol actuació il·legal
jorge fernandez diaz
jorge fernandez diaz

L’exministre de l’Interior, Jorge Fernández Díaz, ha dit no tenir cap responsabilitat en l’organització de la coneguda com a operació Kitchen en la qual s’investiga si l’executiu del popular Mariano Rajoy hauria pagat amb Fons reservats seguiments a l’extresorer del PP, Luis Bárcenas.

De fet Fernández Díaz ha arribat a declarar davant del jutge Manuel García-Castellón, que porta el cas, que ell es va assabentar de l’operació Kitchen per la premsa. En aquest sentit, l’extitular d’Interior també ha assegurat que ni l’expresident del govern central, el popular Mariano Rajoy, ni l’exministra, Maria Dolores de Cospedal, li haguessin demanat cap acció referida a l’operació investigada.

Jorge Fernández Díaz ha arribat a declarar que no sabia ni tan sols qui era Sergio Ríos, el conductor de Bárcenas que hauria espiat de manera il·legal al seu cap, tot i que l’exsecretari d’Estat d’Interior, Francisco Martínez, declarés aquest dijous que va ser el mateix Fernández Diaz qui li va donar el nom de Ríos i que l’exministre estava al cas de l’operació Kitchen.

Davant les respostes de Fernández Díaz, el jutge García-Castellón ha arribat a qualificar de “francament depriment” el desconeixement que es desprèn que tenia del que passava al Ministeri de l’Interior per part del qui va ser el seu titular.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides