Arrufat parla de malentès i culpa la CUP d’acusar-lo fraudulentament

L'exdiputat publica un vídeo en el qual defensa la seva actuació en el cas d'agressió sexual
arrufat 324 oct17
arrufat 324 oct17

L'exdiputat de la CUP Quim Arrufat ha publicat un vídeo en el qual respon a la informació, publicada pel diari Ara, que detallava que va deixar el partit mentre s'investigava una denúncia contra ell per agressió sexual. En el missatge enregistrat -que evita oferir detalls de les presumptes agressions-, Arrufat acusa la CUP de filtrar el cas per desprestigiar-lo.

L'exdiputat, que defineix la manera de procedir del partit com a "fraudulenta" -fins i tot parla d'"extorsió"-, també anuncia que es querellarà contra el diari si no rectifica de forma proporcionada l'article publicat.

Nega la gravetat dels fets, que la mateixa formació anticapitalista va avalar amb un comunicat poc després que l'Ara publiqués l'article sobre el cas. L'exdiputat lamenta que, arran del procés intern d'investigació que la CUP va emprendre -amb el qual Arrufat diu que va col·laborar-, se'l va "relegar a un aïllament i una amenaça permanent de ser portada dels diaris". A banda del vídeo, l'exdirigent anticapitalista també ha redactat una explicació de 14 folis enviada al partit, de la qual se'n reserva l'opció de difondre-la si la CUP no en fa un ús adequat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides