L’independentisme prepara una cadena humana per rebutjar la visita de Felip VI a Barcelona

L’ANC emplaça als catalans a dur a terme aquest dijous “una gran crema popular de fotos” de Felip VI “a les places d’arreu del país”
El cartell de la manifestació convocada pels partits i les entitats independentistes

Partits polítics i entitats independentistes entre les quals hi ha l'ANC, Òmnium Cultural, USTEC-STEs, la Intersindical-CSC, la IAC, la Plataforma Pro Seleccions Esportives Catalanes, CIEMEN i Drets, han convocat una cadena humana des de l’Estació de França fins al monument de Colom per mostrar el seu rebuig a la visita que farà aquest divendres el rei Felip VI a Barcelona. El motiu del desplaçament del cap d'Estat a Catalunya és que participarà a l’entrega de premis de la Barcelona New Economic Week (BNEW) a l’Estació de França.

L’acció de protesta busca “deixar clar a Felip VI que no és benvingut i que Catalunya no té rei". Els organitzadors de la mobilització han optat per distribuir els manifestants en nou trams diferents en funció del districte barceloní en el que resideixen.

Per la seva part, els Comitès de Defensa de la República (CDR) han preparat també una mobilització per aquest divendres davant l’Estació de França “per combatre a l’hereu polític de Franco”. Sota el lema “Escac i mat”, els CDR asseguren que “som el poble i no permetrem que se'ns limiti el nostre dret de manifestació".

D’altra banda, l’ANC ha emplaçat als catalans aquest dijous a dur a terme “una gran crema popular de fotos” de Felip VI “a les places d’arreu del país”. Pedro Sánchez també serà aquest divendres a Barcelona amb Felip VI. Tanmateix, i com ve sent habitual en els darrers anys, cap representant del govern de la Generalitat rebrà al cap d’Estat.  

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides