L’última idea de Torra de confinar la Cerdanya enfronta el Govern català

Esquerra Republicana critica que el president no segueixi les vies establertes per a les seves iniciatives
Quim Torra
Quim Torra

La reunió del Consell Executiu de la Generalitat d'avui ha tingut com a protagonista una iniciativa del president, Quim Torra, que ha crispat els ànims dels presents. Torra ha plantejat la idea de confinar la Cerdanya per reduir l'expansió de la covid-19.

La idea no ha estat secundada però per part de l'executiu i Salut ho rebutja, tal com ha avançat El Periódico. El secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, no veu "tècnicament" necessari confinar ara la Cerdanya, tot i que preveu aplicar mesures com les que s'han aprovat ja a Girona o Salt.

La discussió al Govern hauria dividit de nou el Consell Executiu en dos blocs, que serien bastant representatius de les afiliacions dels consellers a JxCat o ERC.

Des del Govern asseguren que Torra considera que la situació de la Cerdanya podria merèixer que s'apliquin mesures més restrictives per intentar reduir la incidència de la covid-19 i per això ha posat sobre la taula la possibilitat del confinament. Salut ho veu innecessari.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides