De la Mata investigarà fins al 2021 la peça d’Oleguer Pujol

L’instructor del cas Pujol amplia la instrucció sobre l'operació de les oficines del Santander després que la societat neerlandesa ARD Choille aparegués en documents del cas Villarejo
Oleguer Pujol

José de la Mata, el magistrat instructor del cas Pujol a l’Audiència Nacional, ha decidit prorrogar dotze mesos la instrucció de la peça separada dedicada als negocis immobiliaris d’Oleguer Pujol, el fill petit de l’expresident Jordi Pujol, publica Lainformación.com.

D’aquesta manera, mentre que la instrucció de la peça principal va concloure i els Pujol Ferrusola van ser acusats de formar una organització criminal, el passat mes de juliol, la investigació d’aquesta derivada sobre els negocis d’Oleguer Pujol i el seu soci Luis Iglesias, oberta també el juliol, s’allargarà fins al juliol del 2021.

Es tracta d’una peça centrada en la presumpta comissió d’un delicte de blanqueig de capitals amb la participació en l’operació de compravenda d’un miler d’oficines del Santander, l’any 2007. La decisió de De la Mata es coneix després que aparegués en la documentació del cas Villarejo informació sobre ARD Choille.

Els investigadors del cas Pujol consideren que aquesta societat neerlandesa va ser emprada per Oleguer Pujol per amagar comissions suposadament cobrades per participar, a través de la societat Drago Capital, en l’operació de les oficines del Santander. En aquesta peça, que suma vuit imputats, a més d’Oleguer Pujol i Luis Iglesias, s’investiga Jacob Broers, amo d’ARD Choille, Javier de la Rosa júnior, la seva germana Gabriela de la Rosa, i José María Vilallonga, pare i fill.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari