La Generalitat demana penes de presó a un ‘indepe’ per agredir un mosso

Els fets van succeir en un dels talls de la Meridiana per protestar contra la sentència del procés
Tall de la Meridiana

La Generalitat de Catalunya demana sis mesos de presó i una indemnització de 4.600 euros a un manifestant independentista per empènyer i lesionar el dit d'un caporal dels Mossos d'Esquadra durant un tall a l'avinguda Meridiana de Barcelona en protesta per la sentència del procés l'octubre de 2019.

Segons publica elDiario.es, la Generalitat exposa que en un dels talls diaris a l'avinguda Meridiana per protestar per la sentència del procés, l'acusat "va empènyer fortament i per l'esquena" al mosso.

Els fets, a criteri de la Generalitat, són constitutius d'un delicte d'atemptat contra els agents de l'autoritat i d'un delicte lleu de lesions. Pel primer delicte el Govern demana sis mesos de presó i pel segon una multa de 720 euros així com una indemnització de 4.600 euros per compensar els quatre punts de sutura al dit que va haver de rebre l'agent i els deu dies que va estar "impedit per desenvolupar la totalitat d'activitats de la seva vida professional i la major part d'activitats de la seva vida particular".

Pels mateixos fets la Fiscalia demana dos anys de presó i 1.080 euros de multa per al manifestant, si bé rebaixa ostensiblement la quantia de la indemnització al mosso. Enfront dels 4.600 que reclama la Generalitat a l'acusat, la Fiscalia li demana 1.350 euros, dels quals 600 serveixen per compensar els deu dies que va estar sense treballar i 750 "per les seqüeles".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides