Colau: “El govern català arriba tard a Barcelona i a l’àrea metropolitana”

L'alcaldessa considera insuficient el sistema de rastreig de Salut i demana més recursos per detectar nous casos
Ada Colau

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha retret al govern català que "ha arribat tard a Lleida, al Segrià, i malauradament ha arribat tard a l'àrea metropolitana", però que ara s'ha de fer el que calgui per evitar més contagis.

Colau ha explicat que, com han dit els experts sanitaris, fa més d'una setmana que des de l'Ajuntament alertaven dels problemes seriosos en el sistema de rastreig, que és "insuficient", que sempre s'han ofert a ajudar, fins i tot amb una cinquantena de rastrejadors que es poguessin afegir als del Departament de Salut.

L'alcaldessa ha comparegut després que el govern hagi demanat que es quedi a casa la població de Barcelona, l'àrea metropolitana, el Segrià i la Noguera.

Segons l'alcaldessa, "l'administració té l'obligació de comunicar clarament a la ciutadania la situació i no deixar d'assenyalar els responsables, però tampoc alimentar polèmiques". Ha parlat de col·laboració institucional per reforçar el sistema sanitari, per "evitar descoordinacions".

"Barcelona no està confinada", ha aclarit, però es prenen "algunes restriccions, dividides en recomanacions i prohibicions".

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides