Alerta a l’Hospitalet de Llobregat per un brot i 107 contagis de coronavirus

La situació a la regió sanitària metropolitana sud està encara dins del límit de rebrot, però ha pujat
Imatge d'arxiu d'una de les places del barri de la Torrassa

 

 

Els brots de coronavirus s'estenen pel país. L'últim afecta la segona ciutat més gran en nombre d'habitants i de les més denses de Catalunya, L'Hospitalet de Llobregat. S'hi han registrat 107 casos positius aquesta darrera setmana. Aquest divendres s'informava de 31 casos al barri de la Torrassa, i avui s'ha informat que a tota la ciutat són el triple, segons ha explicat l'alcaldessa Núria Marín. Al barri de la Torrassa, en la darrera setmana, s'ha passat de 4 casos als 31 actuals al barri. Són quatre brots familiars i 3 casos nous en una residència.Segons el Departament de Salut, les cadenes de transmissió estan controlades. Tot i això, recomanen que s'extremin les precaucions d'higiene de mans, distància i mascareta.

La situació a la regió sanitària metropolitana sud està encara dins del límit del risc de rebrot, però ha pujat en els últims dies.

Salut confia en el sistema de proves i seguiment de contactes per evitar que els brots vagin a més; però el sistema de rastrejadors posat en marxa genera dubtes i crítiques d'alguns experts, que el troben insuficient i poc eficaç.

 

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides