El Segrià registra el primer mort per coronavirus des del confinament

La comarca no en sumava cap des del passat 22 de juny
Hospital Arnau de Vilanova de Lleida

La comarca del Segrià ha sumat 46 nous positius per Covid-19 respecte a l'anterior balanç i acumula 2.694 casos des de l'inici de la pandèmia, dels quals 341 a residències. A més, s'ha registrat una defunció, la primera pel coronavirus des del 22 de juny, que eleva a 137 les víctimes mortals de la pandèmia al Segrià, segons les dades aportades pel departament de Salut.

Segons han explicat fonts de Salut, el decés correspon a una persona que havia ingressat en un centre hospitalari o sociosanitari fa menys d'una setmana.

D'ençà que es va decretar el confinament perimetral de la comarca, dissabte passat, s'ha registrat un total de 220 nous positius. Pel que fa a la retrospectiva de casos, 18 corresponen al 8 de juliol, 27 al 7 de juliol, i 45 al 6 de juliol. El pic de casos declarats en un dia es manté en divendres 3 de juliol, amb 134.

Al conjunt de la regió sanitària de Lleida la xifra de positius augmenta en 74 persones i arriba a un total de 4.150 casos. Una vintena de casos corresponen al dimecres 8 de juliol; 32, al 7 de juliol; 60, al 6 de juliol, i 71, al 5 de juliol.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides