Quin ha estat el darrer exconseller de Jordi Pujol a felicitar-lo?

Felicitació de Josep Miró i Ardèvol a Jordi Pujol pels seus 90 anys
Felicitació de Josep Miró i Ardèvol a Jordi Pujol pels seus 90 anys

Josep Miró i Ardèvol. Va ser conseller d’Agricultura, Ramaderia i Pesca sota la presidència de Jordi Pujol entre els anys 1984 i 1989. En total, hi ha set consellers dels governs Pujol entre les 2.283 persones que l’han felicitat a través de la web creada per commemorar els noranta anys que va complir el 9 de juny. Abans de la felicitació de Miró i Ardévol, a la web hi havia aparegut les de Xavier Bigatà, que va ser conseller de Política Territorial i Obres Públiques; Josep Maria Cullell, que va ser titular del mateix departament i també del d’Economia i Finances; Joan Vidal i Gayolà, que va ser conseller de Governació i secretari del Govern, Joan Guitart, que va ser conseller de Cultura i d’Educació, Núria de Gispert, que va ser titular de diversos departaments, entre ells el de Justícia i Joan Rigol, que va ser conseller de Treball i de Cultura, a les ordres de Pujol.

La felicitació de Miró i Ardévol es va pujar a la web quan ja havia passat el dia de l’onomàstica de l’ex-president. El seu text era una mica més llarg que el concís “moltes felicitats!” de Josep Maria Cullell però més curt que els d’actuals consellers com Miquel Buch o Damià Calvet. Miró va escriure “llarga vida President. Gràcies pel que has fet. El teu llegat forma part de la nostra història i ens ajuda a construir el futur”.

Miró i Ardèvol va entrar a Convergència Democràtica de Catalunya, el partit de Jordi Pujol, procedent de la Unió del Centre de Catalunya i, a més de conseller, va ser tres anys regidor de l’Ajuntament de Barcelona. D’idees religioses molt conservadores, presideix l’associació e-cristians, que ha llençat campanyes contra l’avortament i l’homosexualitat. És contrari a l’independentisme i a les darreres eleccions autonòmiques va donar suport a la candidatura del socialista Miquel Iceta a la presidència de la Generalitat.

(Visited 159 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari