Rufián, buldog contra JxCat

Esquerra Republicana torna a fer servir al seu portaveu al Congrés, Gabriel Rufián, de buldog, d’altaveu agressiu, de punta de llança dels atacs polítics. Però aquest cop no és, com en ocasions anteriors, contra el Govern espanyol, contra Cs, contra el PP o contra Vox.

Aquesta vegada, els republicans estan fent servir Rufián per carregar contra JxCat, els seus socis de Govern a Catalunya però alhora principals competidors pel lideratge de l’independentisme. Tant és així que el portaveu republicà a Madrid va enfrontar-se obertament amb Laura Borràs al Congrés i dies després va carregar durament contra el conseller d’Interior, Miquel Buch. La guerra continua.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides