Salut proposa que l’àrea de Barcelona passi a la fase 2 el dilluns que ve

Lleida queda condicionada a l'evolució de la pandèmia
Barcelona

La conselleria de Salut proposa al govern espanyol que Barcelona i l'àrea metropolitana passin a la fase 2 dilluns vinent, 8 de juny. També demanarà que les regions sanitàries del Camp de Tarragona; Terres de l'Ebre i la de l'Alt Pirineu i Aran avancin a la fase 3. Girona i Catalunya Central es mantindrien en la fase 2, tal com ja estava previst. Finalment, les àrees de gestió assistencial Penedès i el Garraf seguirien a la fase 2, però ara estarien permesos els desplaçaments entre aquestes comarques i la resta de municipis metropolitans.

Les propostes han estat aprovades aquest dilluns a la tarda pel PROCICAT i els informes s'enviaran avui mateix al Govern espanyol, indica la Generalitat en un comunicat. Quedarà pendent de decidir si la regió sanitària de Lleida avança o no fins a la fase 2, segons com progressin els indicadors de la pandèmia.

És a dir, que segons l'evolució dels pròxims dies, s'executarà o no aquesta proposta. De tota manera, Salut afirma que la situació de Lleida, on es van triplicar els casos de Covid-19 en el pas a la fase 1, amb focus en una festa amb 20 persones i en empreses agroalimentàries té una "bona evolució".
 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides