El successor de Budó a l’alcaldia de la Garriga trenca amb el PDECat

Jordi Pubill i tres regidors més de la candidatura de Junts per la Garriga passen al grup de no adscrits
Budó passant la vara de l'Alcaldia a Pubill

L'exalcalde de la Garriga, Jordi Pubill, que va substituir Meritxell Budó en el càrrec quan aquesta va passar a formar part de l'executiu de, Quim Torra, ha abandonat el PDECat per discrepàncies que considera greus amb aquesta formació política. Juntament amb Pubill uns altres tres regidors que es van presentar amb la candidatura de Junts per la Garriga han passat a ser regidors no adscrits.

Pubill i tres els regidors que han abandonat el PDECat deixant el grup municipal de JxlaGarriga amb dos regidors, argumenten que hi ha diferencies totalment insalvables amb l'executiva local del partit que s'ha allunyat de les essències que es perseguien des de la candidatura de JxlaGarriga, fet que els han obligat ha deixar el seu partit polític.

En un comunicat, aquests regidors asseguren que estan treballant per fer un projecte polític nou pel municipi que estarà allunyat de les maneres de fer i les directrius d'un partit, el PDECat, que ja no els representa. Actualment, l'Ajuntament de la Garriga està en mans de la republicana Dolors Castellà amb el suport d'un grup municipal de sis regidors, compant amb ella mateixa.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides