Catalunya registra el menor nombre de morts des del passat 20 de març: 51

Això no obstant, supera els 10.000 morts per Covid-19
Personal sanitari

Segueix alentint-se el nombre de defuncions diàries per coronavirus a Catalunya. I aquest dissabte, amb força. 51 persones han mort per la malaltia en les darreres 24 hores, segons les dades de Salut. La xifra representa no només una significativa reducció respecte a les 90 morts del dia anterior, sinó que és també la més baixa des del 20 de març, abans que es disparés l'impacte de la pandèmia a Catalunya

La dada, a més, arriba després que el 16 d'abril Salut canviés el mètode de recompte incloent-hi els morts fora dels hospitals, a partir de les dades de les funeràries, cosa que va incrementar les xifres de defuncions. En total, des de l'arribada de la pandèmia s'han comptabilitzat 10.452 víctimes mortals per la Covid-19.

Pel que fa al nombre de casos confirmats, hi ha hagut un increment de 270 en les darreres 24 hores, que eleven la xifra total acumulada 57.363. D'altra banda, hi ha un total de 133.822 casos possibles d'infecció de coronavirus.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides