El conseller El Homrani reclama repensar els serveis socials

El responsable del govern català assegura que és complex actualitzar la cartera d'aquests serveis
Chakir el Homrani

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani, ha reclamat que cal repensar els serveis socials a Catalunya. Segons ell, és molt complex "actualitzar" la cartera de serveis socials, tal com li ha reclamat la diputada de Ciutadans, Noemí de la Calle.

Pel responsable dels afers socials del govern de la Generalitat, que ha estat apartat de la gestió de les residències d'avis durant la crisi de la Covid-19, "cal repensar el sistema" i fer-ne una "reflexió general", tal com li ha contestat a Marta Ribas (Comú-Podem).

Ribas ha recriminat la passivitat del conseller Homrani quan no va prendre mesures a les residències "quan tota la seva població és de màxim risc" i li ha recordat que les retallades van començar amb el PP i CiU, però que ERC porta gestionant aquesta competència les darreres dues legislatures.

La dirigent de Comú-Podem també ha reclamat que es mantingui en el futur l'atenció de salut primària en el sistema públic i que no es torni a externalitzar en mútues privades, com abans de la Covid-19. A més, ha reclamat que es faci ja una llei de concertació i es reformi l'atenció domiciliària.

Aquests són projectes que el conseller té a sobre la taula des que va prendre possessió del seu càrrec ja fa gairebé dos anys, i que l'oposició l'acusa de no haver-los portat a terme i que tingui el departament en paràlisi.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides