TV3 envia redactors a casa i els substitueix per personal eventual

Repesca la periodista Ruth Gumbau, coneguda per les seves piulades pro-independentistes, mentre la redacció d’informatius està pràcticament deserta
Ruth Gumbau presentant un TN de TV3
Ruth Gumbau presentant un TN de TV3

La periodista Ruth Gumbau ha tornat a presentar espais informatius de TV3, sobretot esportius però també Telenotícies, mentre la redacció de la televisió pública s’ha buidat de treballadors. Algunes cares habituals de TV3 han deixat d’aparèixer en pantalla, per fer teletreball des de casa o simplement prenent-se unes jornades de descans, com la presentadora d'Els matins, Lídia Heredia. De fet, el protagonisme informatiu diari recau en Planta baixa, programa realitzat per una productora externa, dirigit i presentat per Ricard Ustrell. Costa d'entendre que calgui contractar treballadors eventuals per substituir els que s’han confinat als seus domicilis aquests dies.

Gumbau, que procedeix de la Xarxa Audiovisual Local, ja va estar unes setmanes a TV3 fa uns mesos i hi ha tornat des de fa uns dies. Al seu perfil de twitter es defineix com a "periodista intermitent a @TV3.cat". El 30 de març hi explicava que “m’he estrenat al TN, on seré uns dies per donar descans a les companyes que han estat ja molts dies treballant presencials. Experiència molt xula”. En aquesta xarxa ha penjat missatges arrenglerats amb l’independentisme i sol retuitejar els dels dirigents del govern de la Generalitat, com el director general de Comunicació, Jaume Clotet, o els de l’assessor de Quim Torra en la resposta a la pandèmia, Oriol Mitjà. El 17 de març, uns dies abans de ser repescada a TV3, va publicar-ne un que deia “El virus no responde a fronteras. Mire, señor Sánchez, igual sí”. A 39 persones els va agradar.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides