Quines són les ombres de l’ERTO de la Federació Catalana de Futbol?

Joan Soteras, el tercer per l'esquerra
Joan Soteras, el tercer per l'esquerra

La Federació Catalana de Futbol s'ha afanyat a aplicar un ERTO pràcticament a la totalitat del personal operatiu -que és gairebé la majoria- a conseqüència de l'aturada en sec patida pel futbol en totes les categories, i també administrativament.

La percepció entre el personal és que les mesures han estat especialment extremes i, fins i tot, precipitades, com si l'economia de la Federació, malgrat les bondats i aplaudiments que la mateixa junta va promoure a l'última assemblea, pengés d'un fil.

La reacció dels empleats no ha estat cap altra que la de resignar-se als fets consumats, però amb el convenciment, per descomptat, que el mateix president, Joan Soteras, no ha estat el primer a aplicar-se el mateix rigor ni el caràcter expeditiu de les mesures dirigides a la resta dels assalariats.

Tampoc és que la gestió d'aquest ERTO s'hagi negociat a l'engròs per aconseguir un preu d'acord amb les rebaixes que suposa i inspira aquesta mesura. Una altra vegada, ha aparegut el mateix despatx d'advocats de sempre, el que de sobte va ser apartat després de la denúncia anònima sobre les irregularitats detectades en aquesta estranya relació. Un bufet que, sense discutir la seva competència, mai ha sortit barat. Aquesta vegada, tampoc.

El problema, però, serà la pròxima temporada amb un futbol en crisi, clubs arruïnats, les escoles de futbol base en precari i uns costos que, si no es replantegen, faran impossible la supervivència de molts equips.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides