Miquel Iceta, acusat de no ser un bon ciutadà

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha estat criticat aquests dies per no haver donat un bon exemple a la ciutadania confinada pel coronavirus. Com la majoria de polítics, Iceta està passant aquestes setmanes a casa seva, d’on no surt més que per anar a comprar. Però els seus veïns del barri el van enxampar anant cap el supermercat amb  el seu company sentimental, sense respectar les estrictes mesures de seguretat que s’han implantat.

Pedro Sán­chez, i la seva mà dreta al PSC, el ministre Salvador Illa, han demanat als ciutadans no sortir de casa i, quan s’hagi de fer, que sigui  en solitari i, en qualsevol cas, amb distàncies superiors a un metre encara que sigui al carrer. Les xarxes es van encarregar d’esbombar aquesta compra acompanyada.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides