Salut confirma 1.655 positius nous de coronavirus a tot Catalunya

Reprodueix vídeo

El Departament de Salut informa que en les últimes hores s'han confirmat 1.655 positius nous de coronavirus a Catalunya, cosa que eleva la xifra total a 11.592. Del total de casos acumulats, fins ara han mort 672 persones. Pel que fa al nombre total d'afectats pel coronavirus a Catalunya, 1.021 persones estan greus. A més, del nombre total d'afectats arreu del país, 1.996 són professionals sanitaris.

Pel que fa a Igualada, Salut confirma un acumulat de 332 positius de coronavirus. Del nombre total de casos, 140 són professionals sanitaris. 43 persones han mort fins ara.

Des de l'inici de la pandèmia de coronavirus a Catalunya, s'han comptabilitzat fins avui un total de 1.697 altes hospitalàries de persones diagnosticades amb COVID19, 107 de les quals en el brot d'Igualada.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Noticias relacionadas

Hoy destacamos

Deixa un comentari

Notícies més llegides