Salut avisa que hi ha més de 300 casos de coronavirus en un estat greu

La consellera Vergés reconeix que no es descarta haver de recórrer a hospitals de campanya
Alba Vergés

La consellera de Salut, Alba Vergés, ha anunciat que hi ha més de 300 persones en estat greu a Catalunya pel coronavirus. En roda de premsa aquest dissabte al migdia, Vergés ha vaticinat que "cada vegada tindrem més pressió en els centres assistencials".

A més, la consellera de Salut ha assenyalat que "és molt important protegir les persones més vulnerables, però no només les afecta a elles". En aquest sentit, ha insistit que "no és un virus de gent gran i persones vulnerables".

Per això, Vergés ha deixat clar que "el més important és reduir la transmissibilitat, quedar-se a casa, mantenir el distanciament social i les mesures d'higiene". "És molt important no deixar passar el temps, perquè la falta d'actuació pot ser dramàtica", ha sentenciat.

La titular de Salut ha reconegut que no descarta haver de recórrer a hospitals de campanya un cop es desbordin els centres hospitalaris o bé a confinaments com el d'Igualada en altres zones del territori si ho consideren necessari per intentar aturar focus d'alt risc. També ha volgut subratllar que hi ha 180 persones que han superat el virus i que han estat donades d'alta.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides