Qui pagarà els plats trencats del coronavirus al Barça?

El Camp Nou
El Camp Nou

El FC Barcelona s'ha afanyat a prendre mesures contra l'efecte econòmic negatiu que tindrà, inequívocament, el coronavirus. El pitjor dels escenaris per a les finances del club blaugrana va associat al tancament de les taquilles que, de moment, ja s'ha decretat pels següents partits al Camp Nou, tant de Lliga com de Champions.

La possibilitat que el partit de tornada dels vuitens de final de la Champions contra el Nàpols s'hagi de disputar a porta tancada ja suposaria una diferència d'ingressos previstos de 8 milions d'euros. I és així de greu perquè el pressupost d'ingressos del club es realitza sobre el càlcul que l'equip arribarà als quarts de final de la competició europea.

A aquesta circumstància cal afegir, de moment, la suspensió de les dues pròximes jornades de Lliga i el risc de perdre el taquillatge d'almenys un altre partit, una molt mala notícia per a les previsions financeres i la tresoreria, que ja arrossega problemes històrics recurrents. Davant aquesta situació, l'administració del club ja ha enviat una carta als proveïdors habituals amb un missatge molt clar: o bé els contractes poden patir una modificació de les condicions o fins i tot ser cancel·lats unilateralment.

En principi, aquestes modificacions afectarien especialment als proveïdors directament associats als serveis, necessitats i prestacions dels partits que, de forma regular, solen estar contractats per a la totalitat dels partits de Lliga i de la fase de grups de la Lliga de Campions, i puntualment per a les competicions d'eliminatòries com les europees i les de Copa (en la qual el Barça ja ha estat eliminat enguany).

A més, a causa d'aquestes pèrdues per la caiguda dels ingressos, altres sectors d'activitats del FC Barcelona es veuran afectats. Els números ja no quadren.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides