Es cobrarà més víctimes la crisi blaugrana de les xarxes socials?

Maria Vallès

En el marc de la investigació ordenada per la junta directiva de Barça per aclarir el cas de les xarxes socials, s'ha confirmat que la directora de la Fundació Barça, Maria Vallès, tenia coneixement del conjunt de les activitats denunciades respecte a la fabricació de continguts contra aquells elements de l'entorn considerats opositors o incòmodes.

La informació avançada per EL TRIANGLE apuntava que des de fa al menys un any Maria Vallès coneixia les veritables intencions d'I3Ventures no només per realitzar el monitoratge de les xarxes socials sinó també per generar estats d'opinió i carregar les tintes contra determinats personatges barcelonistes.

Les fonts de la investigació han confirmat, en efecte, que la directora de la Fundació n’estava al cas, per bé que no hi ha constància que hagués compartit aquesta informació amb el alts executius del club ni que hagués denunciat intencions tan èticament qüestionables.

Segons ha reaccionat la directiva blaugrana, trencant el contracte amb I3Ventures després d'haver-se demostrat que un dels comptes sospitoses estava controlat per aquesta empresa, seria lògic suposar que si Maria Vallès hagués posat en alerta algun alt càrrec la directiva de Josep Maria Bartomeu, s’hauria estalviat aquesta vergonya. De moment, l’única víctima de tot plegat ha estat el cap de Presidència, Jaume Masferrer.

​També ha transcendit que, com a reacció al que s’ha publicat, la directora de la Fundació hauria admès davant la compliance del club blaugrana el fet d'haver assistit a una reunió en la qual es va assabentar d'aquesta estratègia, negant, però, haver participat en el seu impuls o desenvolupament més enllà de ser coneixedora de les veritables intencions denunciades per la Cadena SER fa uns dies. La investigació interna continua.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Noticias relacionadas

Hoy destacamos

Deixa un comentari