El Barça nega tenir relació amb els comptes crítics i exigeix una rectificació

La SER assegura que la directiva estaria al darrere d'aquesta operació mediàtica
Josep Maria Bartomeu
Josep Maria Bartomeu

El FC Barcelona s'enfronta a una problemàtica complicada de demostrar per part de la premsa, però també difícil de dissipar si, com sembla, va cobrant forma l'ús de comptes no oficials a la xarxa per a promoure campanyes contra diferents personatges de dins i de fora del club amb la finalitat de desprestigiar-los i de fomentar estats d'opinió favorables a les polítiques i directrius de la directiva de Josep Maria Bartomeu.

Segons algunes fonts que han seguit la notícia llançada per la Cadena SER, citant l'empresa I3 Ventures, darrere d'aquesta operació mediàtica estaria el responsable de presidència Jaume Masferrer com a ideòleg de plantejar una batalla a les xarxes socials amb la pretensió inicial de reforçar i positivar les actuacions de l'actual staff directiu i executiu de l'FC Barcelona.

La informació, que al seu dia ja va destapar l'Ara, apunta que els continguts produïts originalment a favor de la junta es van anar radicalitzant fins a acusar jugadors com Leo Messi i Gerard Piqué, a extècnics com Josep Guardiola i personatges de l'entorn com Jaume Roures, l'expresident Joan Laporta i ara el precandidat Víctor Font.

Tot i que el club havia reconegut l'existència de comptes no oficials associades a aquesta empresa I3 Ventures, ha fet públic un comunicat en el qual nega rotundament tenir cap vinculació amb els comptes crítics i ha exigit una rectificació a la Cadena SER no descartant emprendre accions legals contra aquest mitjà per la informació que ha publicat.

La informació, que ja era coneguda en línies generals pel que va avançar l'Ara, assegura que hi ha una línia directa entre el club i l'empresa que gestiona aquests comptes, així com detalls sobre la forma en què el cost de més de mig milió d'euros s'ha distribuït en forma de factures de menor quantia pagades des de diferents departaments de club.

D'altra banda, no falta qui veu darrere d'aquesta exclusiva i bomba informativa una reacció des de les mateixes forces de l'entorn blaugrana, el sector afectat pel discurs corrosiu dels comptes falses, una forma d'evitar que es parli de les seqüeles del càstig de la UEFA al Manchester City i del seu màxim responsable, Ferran Soriano. El CEO del City i exvicepresident del FC Barcelona és el principal promotor de la precandidatura de Víctor Font i de tot el que hi ha darrere, el guardiolisme, el cruyffisme, el laportisme i, per descomptat, la simpatia de Jaume Roures.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides