Polítics catalans a Madrid que estrenen parella

Els polítics catalans que han fet la seva feina al Congrés o al Senat durant anys sempre expliquen que una de les coses més complicades de mantenir és la parella. No és només la distància que els separa tres o quatre dies a la setmana; també és el món tancat i un pèl elitista que se’ls obre a la capital de l’Estat i que els porta a conèixer més gent al marge de la seva vida familiar. És per això que sovint els polítics catalans a Madrid acaben canviant de parella, deixant al marit o l’esposa, o trobant allà una persona amb qui iniciar una relació sentimental.

I resulta que, segons es diu al Congrés, tres d’aquests catalans han tingut canvis en la seva vida en aquesta nova legislatura. El primer va ser el portaveu d’ERC, Gabriel Rufián, que va deixar la seva esposa per iniciar una relació amb una membre de l’equip del PNB a la cambra baixa. L’altra que ha destapat la seva nova parella és la presidenta del Congrés, Meritxell Batet, que manté una relació sentimental amb el nou ministre de Justícia, Juan Carlos Campo. S’ha de dir que la parella està junta des d’abans que Pedro Sánchez anunciés el càrrec del ministre, però no s’ha donat a conèixer fins ara. L’últim de qui es parla és el portaveu d’En Comú Podem, Jaume Asens, que hauria començat a sortir amb l’actriu Leticia Dolera.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides