El Gloria ja suma quatre víctimes

Reprodueix vídeo

La borrasca Gloria ja ha causat quatre morts a Catalunya. Un home ha mort a Calafat quan estava pescant a les roques i ha caigut per la força d'una onada. La Guàrdia Civil ha confirmat la seva mort i encara se segueix buscant a un home de Palamós, desaparegut a causa de les onades al port del municipi.

Els Mossos d'Esquadra han localitzat a l'interior del seu vehicle el cos sense vida de l'home que es buscava a Cabacés (Priorat), segons ha informat Protecció Civil. El cotxe ha estat trobat de matinada al riu Montsant.

Veïns de Jorba han localitzat sense vida fora del seu vehicle l'home que ha desaparegut aquest matí al municipi. Després de donar l'avís als serveis d'emergències, aquests han accedit fins on estava el cos, al riu Anoia, i han pogut comprovar que estava mort. Es tracta del forner del municipi, que havia passat pel camí tot just abans que el tanquessin per qüestions de seguretat.

Els serveis d'emergència continuen amb la recerca d'un desaparegut més. Es tracta d'un mariner de Palamós que va acostar-se al port de la ciutat per comprovar l'estat d'una embarcació d'un familiar. En un primer moment, havia transcendit que s'havia localitzat el cos sense vida d'una persona a Palamós, però el conseller d'Interior, Miquel Buch, ho ha desmentit.

La llevantada, que assetja des de dilluns, ja va deixar ahir un mort. Es tracta d'un veí de Palafrugell de 69 anys que va caure a l'aigua per un cop de mar al port de Palamós. Fonts municipals han explicat que aquesta persona va accedir a una part del port tancada pel perill derivat del temporal Gloria.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Noticias relacionadas

Hoy destacamos

Deixa un comentari

Notícies més llegides