Torra i Torrent van a Estrasburg a fer de claca de Puigdemont i Comín

Els màxims responsables institucionals de Catalunya viatgen amb una destacada comitiva independentista
Puigdemont i Torra

Aquest dilluns, l'expresident català, Carles Puigdemont, i el qui va ser el seu conseller de Salut, Antoni Comín, entren per primer cop al Parlament Europeu per a participar-hi com a eurodiputats de ple dret en el primer ple de l'any que s'ha convocat a l'Eurocambra.

En aquest escenari els màxims representants de l'administració catalana, el president català, Quim Torra, i el del Parlament, Roger Torrent, viatgen a Estrasburg on es troba la seu del Parlament Europeu per fer costat Puigdemont i Comín.

Torra i Torrent, però, no viatgen sols sinó que van acompanyats d'una nodrida comitiva de dirigents independentistes amb càrrec públic com són els consellers del govern de Torra, Alfred Bosch, Damià Calvet, Miquel Buch i Meritxell Budó. Estava anunciat que el vicepresident de l'executiu català, Pere Aragonès, també viatjaria però finalment no ho ha fet.

El gran absent d'aquesta trobada independentista a Estrasburg serà el líder d'ERC, Oriol Junqueras, que tot i haver estat l'artífex perquè els independentistes que van anar a les llistes europees hagin pogut acabar sent eurodiputats, l'Eurocambra ha assumit la seva inhabilitació dictada pel Tribunal Suprem. Una situació que ha creat noves tensions entre JxCat i ERC.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides