Torra i Torrent van a Estrasburg a fer de claca de Puigdemont i Comín

Els màxims responsables institucionals de Catalunya viatgen amb una destacada comitiva independentista
Puigdemont i Torra

Aquest dilluns, l'expresident català, Carles Puigdemont, i el qui va ser el seu conseller de Salut, Antoni Comín, entren per primer cop al Parlament Europeu per a participar-hi com a eurodiputats de ple dret en el primer ple de l'any que s'ha convocat a l'Eurocambra.

En aquest escenari els màxims representants de l'administració catalana, el president català, Quim Torra, i el del Parlament, Roger Torrent, viatgen a Estrasburg on es troba la seu del Parlament Europeu per fer costat Puigdemont i Comín.

Torra i Torrent, però, no viatgen sols sinó que van acompanyats d'una nodrida comitiva de dirigents independentistes amb càrrec públic com són els consellers del govern de Torra, Alfred Bosch, Damià Calvet, Miquel Buch i Meritxell Budó. Estava anunciat que el vicepresident de l'executiu català, Pere Aragonès, també viatjaria però finalment no ho ha fet.

El gran absent d'aquesta trobada independentista a Estrasburg serà el líder d'ERC, Oriol Junqueras, que tot i haver estat l'artífex perquè els independentistes que van anar a les llistes europees hagin pogut acabar sent eurodiputats, l'Eurocambra ha assumit la seva inhabilitació dictada pel Tribunal Suprem. Una situació que ha creat noves tensions entre JxCat i ERC.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.