Els comuns no volen cap foto amb Torra pels pressupostos

El president insisteix que vol ser-hi en el moment de la presentació de l’acord forjat per Pere Aragonès
Quim Torra
Quim Torra

Els pressupostos de la Generalitat de Catalunya per al 2020 s’aprovaran. Si la convulsionada política catalana no ho impedeix amb alguna conseqüència derivada de la inhabilitació del president, Quim Torra, els comuns i el govern explicaran d’aquí a un parell de setmanes que tenen tancat un acord per tirar endavant els comptes de l’administració catalana, els primers després de tres anys de pròrroga. La notícia és positiva, però sobretot ho és per al Consell Executiu, que per fi podrà vendre obra de Govern. 

Era una de les obsessions de Torra i, de fet, confiava ben poc a poder-los aprovar i per això ho va deixar en mans del vicepresident, el republicà Pere Aragonès, amb la intenció que ell capitalitzés el fracàs de l’intent. Però arribat el moment de l’aprovació, Torra vol treure pit. El problema és que els comuns han vetat que el president aparegui a cap foto amb ells, i aquesta és una de les condicions per tirat endavant els comptes. De moment ho han aconseguit, però s’ha de veure si poden continuar mantenint el veto. Perquè Torra fa setmanes que hi insisteix, i no és fàcil bloquejar els seus capricis.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides